Bollywood’s controversiele talkshow Koffee with Karan van de buis?

Bollywood's controversiele talkshow Koffee with Karan van de buis?Als we de laatste geruchten mogen geloven dan is er een eind gekomen aan de controversiële talkshow Koffee with Karan van producent en regisseur Karan Johar De zender Star World dat de show vertoonde stopt in India. En daarmee Koffee with Karan dus ook.

“De plannen van Star World om te stoppen waren al geruime tijd bekend. Star had besloten om de talkshow bij een ander kanaal onder te brengen. Maar vanwege de controverse die is ontstaan na de dood van Sushant Singh Rajput heeft Star besloten om te stoppen met de show”, aldus een medewerker van de zender.

Dit betekent dat het is afgelopen met al het geroddel dat een podium kreeg dankzij de talkshow. De fatsoensnormen werden meermaals overschreden. In een aflevering reageerde Alia Bhatt zelfs op een vraag met: “Sushant Singh Rajput, wie?”

Ranbir Kapoor maakte ooit de befaamde opmerking: “Ik zei al dat ik niet wilde komen. Anushka en ik gaan in protest om de hele filmindustrie bij elkaar te krijgen om dit te stoppen. Het is niet eerlijk. Hij verdient geld aan ons en wij worden hier opgehangen. Dat is niet eerlijk.”

Een superster vertelde ooit dat hij door zijn vrouw was ‘gedwongen’ om naar de show te komen en dat de vragen en antwoorden van tevoren allemaal waren bewerkt om controverses te veroorzaken.

Scroll naar top