Bollywood acteur Saif Ali Khan is ook slachtoffer van nepotisme geweest

Bollywood acteur Saif Ali Khan ook slachtoffer van nepotismeBollywood acteur Saif Ali Khan, zoon van actrice Sharmila Tagore en cricketer Mansoor Ali Khan Pataudi, deelt zijn perspectief over nepotisme dat opnieuw het gesprek van de dag is sinds het overlijden van Sushant Singh Rajput.

De zelfmoord van Sushant Singh Rajput heeft het debat over nepotisme, lobbyen en vriendjespolitiek in Bollywood op sociale media nieuw leven ingeblazen. Diverse berichten passeren de revue. Zowel acteurs als fans uitten hun woede op bepaalde beroemdheden, zoals Karan Johar, Salman Khan, Alia Bhatt en Sonam Kapoor, nadat berichten verschenen dat Sushant door deze mensen in Bollywood in de steek werd gelaten.

De furore over nepotisme heeft er ook voor gezorgd dat deze beroemdheden veel volgers op onder andere Instagram zijn verloren.

Saif Ali Khan reageert op de discussie en de opmerkingen van Kangana Ranaut. “Ik heb geen idee wat Kangana precies zei op Koffee with Karan, maar zo denk ik er niet over. Wat Karan betreft, hij is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de grootste producenten in de filmindustrie. En het lijkt erop alsof hij zich daar nu schuldig over moet gaan voelen. De waarheid is altijd ingewikkeld. Er komt veel meer bij kijken, maar daar zijn mensen niet in geïnteresseerd. Ik hoop snel dat er betere tijden komen.”

“Er is inderdaad ongelijkheid in India en dat moet worden onderzocht. Nepotisme en vriendjespolitiek zijn verschillende dingen. Ook ik ben het slachtoffer geweest van nepotisme, maar daar hoor je niemand over. Ik ben blij om te zien dat meer mensen hun ervaringen delen.”

Over Sushant Singh Rajput zei Saif het volgende. “Hij was een zeer getalenteerde acteur en knappe jongen met een mooie toekomst voor zich. Hij was erg beleefd en waardeerde mijn cameo. Sushant was een slimme jongen en sprak over veel onderwerpen zoals astronomie en filosofie. Ik kreeg het gevoel dat hij veel scherper was dan ik.”

Scroll naar top