Bollywood actrice Alia Bhatt vereerd om deel uit te mogen maken van de Academy

Bollywood actrice Alia Bhatt vereerd om deel uit te mogen maken van de AcademyBollywood actrice Alia Bhatt heeft haar dankbaarheid uitgesproken naar de Academy of Motion Picture Arts and Sciences voor de uitnodiging om als lid deel uit te maken van de Academy.

“Ik dank The Academy of Motion Picture Arts and Sciences voor de uitnoding om als lid deel te worden van de Academy. Ik voel me zeer vereerd.”

“Het doet mij goed om te zien dat de stem van de Indiase cinema een zeer welverdiend platform vindt op het wereldtoneel. Elk jaar worden meer acteurs, filmmakers en technici uit India erkend door de Academie, en de Indiase cinema blijft de harten van mensen over de hele wereld bereiken. Ik geloof echt dat cinema, net als water, zijn niveau vindt. En net als water kent het geen ras, klasse, grens of geografie en stroomt het vrij. Het neemt alles op zijn beloop: publiek dat het hartstochtelijk lief heeft of haat, critici die het ontleden en studenten die zich erin verdiepen.”

“Onze mening over films is misschien verdeeld, maar cinema als geheel is een krachtig medium dat verbind. In een wereld die onzeker en gefragmenteerd kan zijn, in een tijd waarin sociale media die bedoeld zijn om mensen met elkaar te verbinden, hen uiteindelijk verdeelt, brengen films ons dichter bij elkaar.”

Andere Indiase beroemdheden die tevens zijn uitgenodigd zijn Hrithik Roshan, Nishtha Jain, Neeta Lulla, Sabrina Dhawan, Nandini Shrikent, Tess Joseph, Vishal Anand, Sandeep Kamal en V Senthil Kumar.

Scroll naar top