Bollywood filmmaker Karan Johar is een wrak

Bollywood filmmaker Karan Johar is een wrakHet gaat niet goed met Bollywood filmmaker Karan Johar. De producent ligt onder vuur na de dood van Sushant Singh Rajput. Hij wordt genoemd als een van de mensen die Sushant niet als waardeerde als acteur. En zijn voorkeur voor starkids wordt hem niet in dank afgenomen.

Karan Johar werd al vaker belachelijk gemaakt op sociale media, maar “de meedogenloze haat en kritiek die hij nu ontvangt omdat hij het gezicht zou zijn van nepotisme heeft een zware tol geëist. Zijn gezondheid baart ons zorgen”, aldus een vriend van de filmmaker.

“Karan is gebroken. Hij dacht dat hij een dikke huid had ontwikkeld, maar dat is niet opgewassen tegen deze brute haat. Hij is een compleet wrak.”

Wat Karan hard heeft geraakt is dat de haatberichten en dreigementen niet alleen aan hem zijn gericht. “Zijn dierbaren worden bedreigd. En hij voelt zich enorm schuldig. Zijn kinderen worden bedreigd met de dood. Iemand als Ananya Pandey, die geen connectie heeft met Sushant, heeft een bericht op sociale media ontvangen waarin haar wordt gezegd dat ze zelfmoord moet plegen om de dood van Sushant te compenseren. Het gaat ver”, voegt hij toe.

“Karan komt niet met een verklaring naar buiten op advies van zijn advocaten. Maar hij is ook niet in staat om iets te zeggen. Hij ziet er verslagen uit. Het is geen prettige ervaring om met Karan te praten. Hij stort in en begint te huilen als we hem bellen. Hij vraagt zich af wat hij heeft gedaan om dit te verdienen.”

Scroll naar top