Bollywood filmmakers geïnteresseerd in film over het leven van Saroj Khan

Bollywood filmmakers geïnteresseerd in film over het leven van Saroj KhanBollywood choreografe Saroj Khan had in het verleden het idee van haar biopic besproken met meerdere filmmakers, waaronder Kunal Kohli, Remo D’Souza en Baba Yadav. Nu hopen ze allemaal hun versie van het legendarische verhaal van de choreograaf uit te brengen.

“Kunal en Remo wilden graag een film maken, terwijl Baba haar leven als webserie wilde uitbrengen.
Het begon met enkele gesprekken met Kunal, maar helaas werd het niet concreet”, aldus een vriend van de familie.

“De vrouw van Baba Yadav had Saroj benaderd met het idee om het als webserie te brengen, maar haar voorkeur ging uit naar een film. En dat is niet verrassend, aangezien ze is opgegroeid in de filmwereld. Daarna heeft zij het idee voorgesteld aan Remo. Ze was van mening dat zij allebei een vergelijkbare start hebben doorgemaakt. Beide zijn opgegroeid in bittere armoede en hebben hard moeten werken voor een succesvolle carrière in de wereld van glitter en glamour.”

Saroj Khan overleed op 3 juli aan een hartstilstand.

Scroll naar top