Bollywood acteur Abhishek Bachchan over tweede seizoen van Breathe: Into the Shadows

Bollywood acteur Abhishek Bachchan over tweede seizoen van Breathe: Into the ShadowsEen van de langverwachte releases van het jaar, ‘Breathe: Into The Shadows’, is sinds vrijdag te zien op Amazon Prime Video en is beschikbaar voor kijkers in meer dan 200 landen over de hele wereld.

De huiveringwekkende thriller-serie heeft een indrukwekkende cast. Bollywood acteur Abhishek Bachchan maakt met Breathe zijn digitale debuut. Dit geldt tevens voor de populaire Zuid-Indiase actrice Nithya Menen. Amit Sadh was al te zien in het eerste seizoen en keert terug in de rol van inspecteur Kabir Sawant.

In een recent interview ging Abhishek in op zijn personage. “De tijd dat de hoofdrolspeler moraal hoog in het vaandel moet hebben is voorbij. De voorkeur van het publiek gaat uit naar gebrekkige personages die weten wat hun zwakke punten zijn, fouten toegeven en daar iets aan doen of iets mee bereiken. Alle populaire personages van de laatste jaren zijn geweldig, juist omdat ze gebreken hebben en dit ook tonen. Dit maakt ze echt en toegankelijker”, aldus Abhishek.

De psychologische thriller Breathe: Into The Shadows is gemaakt en geproduceerd door Abundantia Entertainment en geregisseerd door Mayank Sharma.

Scroll naar top