Familie van Bollywood acteur Anupam Kher positief getest op COVID-19

Familie van Bollywood acteur Anupam Kher positief getest op COVID-19Bollywood acteur Anupam Kher heeft bekendgemaakt dat een deel van zijn familie, waaronder zijn moeder Dulari, positief is getest op het coronavirus. Ook Anupam moest de test ondergaan. Maar hij is negatief getest.

De 65-jarige acteur zei op Twitter dat zijn moeder milde symptomen vertoont. Uit voorzorg is ze opgenomen in het Kokilaben Dhirubhai Ambani-ziekenhuis in Mumbai. Andere familieleden, zoals zijn broer, zijn schoonzus en nicht zijn ook positief getest. Zij hebben ook milde symptomen, maar zijn verzocht thuis in quarantaine te blijven.

Anupam Kher zei: “Dit doe ik om jullie te informeren dat mijn moeder Dulari positief is getest op COVID-19 positief (mild). Ze hebben haar opgenomen in het Kokilaben Ziekenhuis. Mijn broer, schoonzus en nichtje zijn ondanks hun voorzichtigheid ook positief getest Ik heb mezelf ook laten testen en ik ben negatief getest. De BMC is geïnformeerd.”

Van het weekend werd bekend dat Amitabh Bachchan en Abhishek Bachchan positief zijn getest op coronavirus. Ze zijn in quarantaine geplaatst in het Nanavati-ziekenhuis. Tevens werd bevestigd dat de testresultaten voor Aishwarya Rai Bachchan en Aardhya Bachchan ook positief terugkwamen.

Scroll naar top