Politie van Mumbai beëindigt binnenkort onderzoek naar de dood van Bollywood acteur SushantSingh Rajput

Politie van Mumbai beëindigt binnenkort onderzoek naar de dood van Bollywood acteur SushantSingh RajputEen maand na het overlijden van Bollywood acteur Sushant Singh Rajput vragen fans zich nog steeds af wat hem ertoe heeft gezet de drastische stap te ondernemen om zijn leven te beëindigen. Zeker nu er aanwijzingen zijn die duiden op moord.

Iedere dag ontstaan er steeds meer complottheorieën, maar ook zijn er vragen waar nooit antwoord op is gegeven. Fans hopen nog steeds op officiële updates van de politie. De politie wil echter niets naar buiten brengen en het lijkt erop dat het onderzoek ten einde loopt.

Media melden dat er tot nu toe niets sensationeels uit het onderzoek naar voren is gekomen. Het onderzoek zal over twee weken worden beëindigd. Alle forensische rapporten zullen ook op dat moment worden ingediend.

Fans zijn ontmoedigd omdat ze geen antwoord krijgen op bepaalde vragen. Waarom werkten de camera’s in het gebouw ineens niet meer? Hoe lang was Sushant Singh Rajput? En waarom zijn bepaalde mensen niet ondervraagd? Ze hopen dat het CBI (Central Bureau of Investigation) de zaak overneemt.

Scroll naar top