Bekijk de trailer van de Bollywood film Shakuntala Devi

Bekijk de trailer van de Bollywood film Shakuntala DeviDe eerste trailer van de Bollywood film Shakuntala Devi is uit. De film verschijnt binnenkort op Amazon Prime Video.

De film vertelt het levensverhaal van het wiskundige genie van India, Shakuntala Devi. De hoofdrol wordt vertolkt door Vidya Balan. Naast Vidya maken ook Sanya Malhotra, Amit Sadh en Jisshu Sengupta deel uit van de cast. De film is geregisseerd door Anu Menon.

“Ik ben altijd gefascineerd geweest door Shakuntala Devi. Haar verhaal is ongelooflijk en het is een verhaal dat een inspiratie is voor de wereld van vandaag”, zegt Anu. “De meeste van ons zijn bekend met haar prestaties, maar de film richt zich ook op het persoonlijke verhaal van Shakuntala Devi. Zij was een briljante, maar kwetsbare vrouw en moeder. Iemand die haar tijd ver vooruit was en leefde op haar eigen voorwaarden. Ik ben ervan overtuigd dat het publiek net zo van de film zal genieten als wij hebben genoten toen we het maakte”, aldus Anu.

Vidya vond Shakuntala Devi intimiderend. “De wereld van Shakuntala Devi binnenstappen was zowel intimiderend als opwindend. Haar verhaal is inspirerend. Het laat ons zien waarom we in onszelf moeten geloven. En de release via Amazon Prime Video brengt Shakuntala Devi een stap dichter bij het publiek over de hele wereld waar ze op hun eigen gemak de film kunnen bekijken.”

Bekijk de trailer:

Shakuntala Devi staat gepland voor een release op 31 juli.

Scroll naar top