Bollywood actrice Rekha weigert zich te laten testen op Corona

Bollywood actrice Rekha weigert zich te laten testen op CoronaEen van de beveiligingsmedewerkers van Bollywood actrice Rekha is positief getest op COVID-19. Als voorzorgsmaatregel wordt dan het hele huishouden getest op het virus. Rekha weigert zich te laten testen.

Ambtenaren van de COVID-19 faciliteit van Brihanmumbai Municipal Corporation (BMC) hadden aangeklopt bij Rekha voor de test. Maar haar manager Farzana weigerde hen binnen te laten en vertelde hen dat de actrice zich goed voelde en met niemand in contact is geweest. Een paar dagen laten kwamen ze terug om het gebied af te sluiten, maar opnieuw werd de toegang geweigerd. Farzana adviseerde hen contact op te nemen met de actrice via de telefoon. Ze voegde toe dat de rest van de familie en het personeel zullen worden getest wanneer ze symptomen vertonen.

Op dit moment willen de instanties aan de wensen voldoen van Rekha. Het gebied en het huis van Rekha is volledig schoongemaakt.

Eerder werd het virus ook al gemeld bij het personeel van Bollywood beroemdheden als Aamir Khan, Karan Johar, Jhanvi Kapoor en Sara Ali Khan. Recent werd bekend dat Amitabh Bachchan, zoon Abhishek Bachchan, schoondochter Aishwarya Rai Bachchan en kleindochter Aaradhya positief zijn getest op het virus.

Scroll naar top