Bollywood producent Karan Johar heeft plannen voor het debuut van kleinzoon Amitabh Bachchan

Bollywood producent Karan Johar heeft plannen voor het debuut van kleinzoon Amitabh BachchanDe kleinzoon van Bollywood legende Amitabh Bachchan, Agastya Nanda, is erg populair op sociale media. De jongen droomt van een acteercarriere en regisseur Karan Johar heeft een mooi plan in gedachte.

Na het overlijden van Sushant Singh Rajput wordt Karan Johar gehaat omdat hij alleen maar werkt met de kinderen van gevestigde Bollywood beroemdheden. Buitenstaanders krijgen bij hem geen kans. Hij heeft zelfs de titel ‘De Mafia van Bollywood’ gekregen. Hij gaat echter door met zijn werk en heeft al grootse plannen voor het debuut van de volgende ‘starkid’.

Agastya Nanda is de zoon van Shweta Bachchan Nanda. De 19-jarige wil net als zijn oom en grootvader acteren Hij werkt momenteel aan zijn lichaam en acteervaardigheden. Karan Johar heeft zich al gemeld bij de familie Bachchan en heeft aangeboden het grote debuut van Agastya te verzorgen. Dit nieuws is nog niet officieel bevestigd.

Op dit moment maakt de familie Bachchan een zware tijd door. Zowel Amitabh Bachchan als Abhishek Bachchan als Aishwarya Rai Bachchan en Aaradhya zijn positief getest op COVID-19.

Scroll naar top