Bollywood acteur Salman Khan wil wegblijven van het digitale platform en weigert webseries te doen

Bollywood acteur Salman Khan wil wegblijven van het digitale platform en weigert webseries te doenDe Bollywood film Gulabo Sitabo, met in de hoofdrollen Amitabh Bachchan en Ayushmann Khurrana, is met gemixte reacties ontvangen. Dit geeft grote namen een reden om opnieuw na te denken over een release van hun films op het digitale platformen. Een daarvan is Salman Khan.

Salman Khan heeft twee films die bijna klaar zijn en een derde film waarvan de opnames per direct kunnen beginnen. Hij maakt zich echter geen zorgen over een mogelijk release op een digitaal platform.

Een goede vriend van de acteur zegt dat Salman zich daar absoluut geen zorgen over maakt. “Zijn films zullen niet geen premiere beleven op een digitaal platform. Dat zullen zijn fans niet toelaten. Zij willen zijn films op het grote witte doek zien. Nergens anders. Ook zijn producenten denken niet eens aan die mogelijkheid. Twee films van Salman, te weten Radhe- Your Most Wanted Bhai en Kabhi Eid Kabhi Diwali, worden door hem zelf geproduceerd. Ook de derde film, die hij zelf heeft geschreven tijdens de lockdown, is een eigen productie. Geen haar op zijn hoofd die eraan denkt om deze uit te brengen op een digitaal platform.”

Behalve dat, zijn vriend voegt toe dat Salman het niet eens overweegt om deel te nemen aan een webserie, ondanks dat zijn collega’s Aamir Khan, Akshay Kumar en Saif Ali Khan hier wel mogelijkheden in zien.

Voorlopig zien we Salman Khan dus alleen maar op het grote scherm.

Scroll naar top