Bollywood acteur Tiger Shroff over nepotisme

Bollywood acteur Tiger Shroff over nepotismeBollywood acteur Tiger Shroff sprak in een recent interview over nepotisme. Hij geeft aan dat er extra druk rust op de schouders van de zoon of dochter van een bekende acteur.

De zelfmoord van Sushant Singh Rajput heeft het nepotisme-debat nieuw leven ingeblazen. Acteur Tiger Shroff is de zoon van Jackie Shroff. Hij zegt in een interview dat het voor kinderen van een beroemde acteur het inderdaad makkelijker is om een debuut te realiseren. Maar daarnaast zijn er zeer hoge verwachtingen waar aan moet worden voldoen. Dat zorgt voor extra druk.

“Het publiek denkt dat het voor ons makkelijk is. Het helpt ook wel om de aandacht te richten op een bepaalde film of persoon. Het is voor de kinderen van een bekende acteur makkelijker om een debuutfilm in handen te krijgen. Maar wat men niet realiseert is dat het ons dubbel zoveel moeite kost om uit die schaduw van je vader of moeder te komen.”

Jackie Shroff maakt al ruim 30 jaar deel uit van de filmindustrie. “Al sinds kleins af aan heeft hij ons beschermt en geïnformeerd over de hoogte-en dieptepunten van deze filmindustrie. Het voordeel hiervan is dat je mentaal voorbereid bent op wat er allemaal op je afkomt.”

Tiger Shroff was voor het laatst te zien in de film Baaghi 3. De acteur werkte voor de lockdown aan de film Rambho.

Scroll naar top