Bollywood actrice Deepika Padukone in YRF Film?

Bollywood actrice Deepika Padukone in YRF Film?Volgens de laatste geruchten wordt vanwege het 50-jarig jubileum van Yash Raj Films de volgende van Shah Rukh Khan binnenkort aangekondigd. Het schijnt te gaan om een film geregisseerd door Siddharth Anand en met Deepika Padukone in de hoofdrol.

“Deepika heeft een bepaalde periode gereserveerd door een grote YRF film. Het gaat om een actiefilm met in de hoofdrol Shah Rukh Khan. De film is geregisseerd door Siddharth Anand. Ze heeft het script gehoord en al mondeling toegezegd. Het gaat om een zeer krachtige en belangrijke rol. Er wordt nog gesproken over het salaris en zodra die onderhandelingen voorbij zijn zal ze tekenen.”

“Het productiebedrijf weet nog niet exact wanneer de opnames plaats zullen vinden. Vanwege de lockdown en de angst voor COVID-19 moet nog worden besloten wat de juiste aanpak zal zijn. Maar zodra hier meer duidelijkheid over is, zal Deepika haar schema aanpassen aan de wensen van YRF.”

De aankondiging van deze film volgt mogelijk volgende maand op de verjaardag van wijlen Yash Chopra.

Scroll naar top