Release Bollywood film Radhe: Your Most Wanted Bhai naar 2021

Release Bollywood film Radhe: Your Most Wanted Bhai naar 2021Door de pandemie zijn alle opnames in Bollywood stilgelegd. Dit heeft tot gevolg dat veel films die jaar niet in de bioscopen zullen verschijnen. Dit geldt ook voor de nieuwe Salman Khan film Radhe: Your Most Wanted Bhai.

De film zou met Eid in de bioscopen draaien, maar de release werd uitgesteld vanwege de lockdown. Voor de film moeten nog enkele scenes worden opgenomen. Het idee was om dit in augustus op te pakken. Maar ook deze opnames zijn uitgesteld. De makers houden hierbij rekening met de huidige veiligheidsmaatregelen.

“Salman Khan heeft recent een overleg gehad met zijn team en co-producenten Atul Agnihotri, Sohail Khan en Nikhil Namit. Zij hebben besloten dat het risico voor zowel cast als crew te groot is om in augustus te starten met de opnames binnen. Daarnaast is het door het regenseizoen ook niet haalbaar om in de open lucht verder te gaan met de opnames. Ze hebben nu besloten om eind oktober de laatste 10 dagen in te plannen”, aldus een productiemedewerker.

Hij voegt toe dat Salman’s hoogste prioriteit de veiligheid van zijn team is.

In India is vooralsnog geen duidelijkheid wanneer de bioscopen weer opengaan. De makers willen de film graag uitbrengen tijdens een lang weekend. De release wordt dan ook uitgesteld naar 2021 in de hoop dat de bioscopen tegen die tijd weer open zijn.

Scroll naar top