Bollywood film Dhoom 4 op de planning met Ranveer Singh?

Bollywood film Dhoom 4 op de planning met Ranveer Singh?Groot nieuws! Bollywood acteur Ranveer Singh is benaderd voor een van de hoofdrollen in Dhoom 4.

De Dhoom-films van Yash Raj Films behoren tot de bekendste Bollywood actiefilms. De eerste film met Abhishek Bachchan en John Abraham was een groot succes. Met iedere opvolgende film groeide het succes. En als we de geruchten mogen geloven komt deel 4 eraan.

YRF is al enige tijd bezig met dit vierde deel, of het nu gaat om het script, de casting of de regisseur. Het script is klaar, de regisseur is benaderd en ook voor de cast hebben ze al een acteur in gedachte: Ranveer Singh. Ze hopen hiermee een grote groep jongeren naar de bioscopen te kunnen trekken.

Eerder waren er geruchten die suggereerden dat Shah Rukh Khan in gesprek zou zijn voor Dhoom 4. Maar hij bleek in gesprek voor een andere film van YRF.

De keuze voor Ranveer is niet verrassend. Hij is op dit moment een van de meest gevraagde acteurs in Bollywood. Hij zette geweldige rollen neer in films als Padmaavat, Gully Boy, Bajirao Mastani en Simmba om er maar een paar te noemen.

Fans kunnen niet wachten op Dhoom 4. En nu het gerucht gaat dat Ranveer Singh de hoofdrol gaat spelen willen ze een Face-Off op het witte doek met Ranbir Kapoor. Dat zou een geweldige combinatie kunnen zijn dat hetzelfde effect zou kunnen veroorzaken als de combinatie Tiger Shroff en Hrithik Roshan.

We wachten met smart op een officiële aankondiging.

Scroll naar top