Bollywood film Dil Bechara scoort 10/10 op IMDB enkele minuten na release

Bollywood film Dil Bechara scoort 10/10 op IMDB enkele minuten na releaseHet regiedebuut van Mukesh Chhabra en de laatste film van Sushant Singh Rajput getiteld Dil Bechara is de meest succesvolle film uit hun carrière na een ongelooflijke reactie van fans over de hele wereld.

De film was sinds het overlijden van Sushant Singh Rajput een van de meest verwachte films van dit seizoen. De bioscooprelease werd geannuleerd vanwege de corona-pandemie. In plaats daarvan is de film afgelopen vrijdag verschenen op het platform Hotstar.

Binnen enkele minuten nadat de film in première ging brak Dil Bechara alle records door een 10/10-rating op IMDB. Naar verluidt is de server van de filmwebsite gecrasht door een enorme golf van verkeer. Een Twitter-gebruiker zei: “Voor (mogelijk) de eerste keer (in ieder geval) in India, crashte de ratingserver van IMDB vanwege de overweldigende beoordelingsreactie op de filmpagina.”

Dil Bechara wordt gratis online gestreamd, maar is exclusief te bekijken op Hotstar in India, Engeland en Amerika. Helaas is de film niet beschikbaar voor de rest van de wereld.

Scroll naar top