Bollywood acteur Upen Patel geeft Indiase media koekje van eigen deeg

Bollywood acteur Upen Patel geeft Indiase media koekje van eigen deegBollywood acteur Upen Patel maakte in 2006 zijn debuut met de film 36 China Town. Hij was daarna in diverse films, waaronder Namastey London, en realityshows zoals Big Boss te zien. Maar zijn carrière leek niet van de grond te komen. Daar zijn wellicht verschillende redenen voor, maar een van de redenen is de rol van de Indiase media.

De 37-jarige acteur werd recent benaderd voor een quote over nepotisme in Bollywood. Upen weigert mee te werken. Volgens de acteur zijn het dezelfde media die hem destijds niet wilden promoten.

“Vreemd hoe de media vandaag de dag contact met mij zoeken en een verzoek indienen voor een interview voor de krant of tv om te praten over #nepotisminbollywood, maar toen ik hun steun nodig had om mijn films te promoten hadden zij nooit tijd of was ik niet bekend genoeg. En nu weet je weer wie ik ben ???.”

Scroll naar top