Componist en Oscarwinnaar AR Rahman doet boekje open over Bollywood

Componist en Oscarwinnaar AR Rahman doet boekje open over BollywoodComponist AR Rahman sprak recent over de uitdagingen waarmee hij de afgelopen jaren werd geconfronteerd nadat hij minder muziek componeerde voor Bollywood-films.

“Ik wijs geen goede films af maar ik denk dat er een groep is, die door bepaalde misverstanden, geruchten over mij verspreid.”

“Toen Mukesh Chhabra mij benaderde gaf ik hem vier liedjes in twee dagen. Hij zei dat hij veel over mij had gehoord. Dat er mensen waren die zeiden dat hij mij niet moest benaderen. En meer van dat soort verhalen. Ik realiseerde mij waarom ik nu minder werk krijg in Hindi films en waarom goede films niet aan mij worden toegewezen. Ik werk nu aan andere soort films, omdat er een groep is die mij tegenwerkt”, zegt AR Rahman.

“Mensen verwachten van mij dat ik dingen componeer, maar wanneer er mensen zijn die dat verhinderen verandert de situatie. Maar het is prima, want ik geloof in het lot. En ik geloof dat alles van God komt. Dus ik neem aan wat ik krijg en blijf ook mijn andere dingen doen. Maar jullie zijn allemaal welkom om mij te benaderen. Maak mooie films en je bent van harte welkom om naar mij te komen voor de muziek”, voegt hij toe.

Scroll naar top