Hoe overleeft Bollywood deze recessie? Manisha Koirala doet een suggestie

Hoe overleeft Bollywood deze recessie? Manisha Koirala doet een suggestieBollywood actrice Manisha Koirala sprak onlangs met een toonaangevend entertainmentportaal over de huidige stand van zaken binnen de entertainmentbusiness. Ze deed een suggestie over hoe de industrie kan overleven na Corona.

Manisha maakte recent haar terugkeer met de drama Maska. Ze merkt een enorm verschil op tussen de werkwijze van een film voor een digitaal platform en een film voor de bioscoop. Ze sprak in het interview over het verlies dat de entertainmentwereld de afgelopen maanden heeft geleden. En over de mogelijke actie die moet worden genomen om uit deze recessie te komen.

“Meer dan de helft van het budget van een grote commerciële film gaat naar de hoofdrolspeler. En wanneer op het witte doek dit budget niet zichtbaar is kun je je afvragen waar het geld aan is besteed. Het antwoord is dan dat het geld is betaald aan de hoofdrolspeler”, zegt Manisha.

“Een film wordt meestal gemaakt van het geld dat overblijft nadat de hoofdrolspelers zijn betaald. Dat is krankzinnig en dat moet veranderen om de filmindustrie te verbeteren.”

“Bij films die bedoeld zijn voor een digitaal platform krijgt de acteur wat hij verdient en het meeste geld wordt gestoken in de productie van de film.”

“Om deze recessie het hoofd te bieden en te overleven zullen hoofdrolspelers hun salaris moeten verlagen. De industrie kan alleen overleven door het budget van een film gebruiken om goede films te maken.”

Scroll naar top