Ankita Lokhande over Bollywood acteur Sushant Singh Rajput: “Hij was niet depressief”

Ankita Lokhande over Bollywood acteur Sushant Singh Rajput: "Hij was niet depressief"Ankita Lokhande, ex-vriendin van Bollywood acteur Sushant Singh Rajput, blijft niet langer stil. In een exclusief interview zegt ze dat de 34-jarige acteur nooit zelfmoord had kunnen plegen. “Hij was niet depressief.”

Het stel ontmoette elkaar op de set van de tv-serie Pavitra Rishta en hadden zes jaar lang een relatie. “Sushant is niet een man die zelfmoord kon plegen. Wij hebben veel ergere dingen meegemaakt toen wij samen waren. Hij was altijd positief.”

“Hoe ik hem ken, hij was verre van depressief. Ik heb nog nooit een man als Sushant gezien. Hij schreef zijn dromen op in zijn dagboek en gaf zichzelf dan vijf jaar om die dromen te vervullen. En na vijf jaar had hij dat ook gedaan.”

“Het is hartverscheurend om te horen en lezen dat het woord depressie in een zin met hem wordt genoemd. Hij kon weleens van streek zijn of angstig, maar depressie is een groot woord. Iemand bipolar noemen is ernstig. De Sushant die ik ken kwam uit een klein stadje. Hij heeft zoveel in zijn eentje bereikt. Ik heb zoveel van hem geleerd. Weet iemand überhaupt wie en hoe de echte Sushant was?”

“Hij vond geluk in kleine dingen. Hij wilde op het platteland gaan wonen en zei weleens: ‘als niets lukt, maak ik zelf een korte film’. Ik wil niet dat mensen hem herinneren als depressief. Hij was niet depressief. Hij was een held en inspiratiebron”, voegt ze toe.

Sushant Singh Rajput werd op 14 juni dood gevonden in zijn huis.

Scroll naar top