Bollywood acteur Hrithik Roshan is Indiase remake van BBC’s Night Manager?

Bollywood acteur Hrithik Roshan is Indiase remake van BBC's Night Manager?Bollywood acteur Hrithik Roshan heeft de lockdown gebruikt om toekomstige projecten te bespreken. Het gerucht gaat dat hij is benaderd voor de Indiase remake van de BBC miniserie Night Manager.

“Hrithik is gek op technologie en hij gebruikt het graag voor werk. Al zijn vergaderingen lopen via Zoom. Hij is inderdaad benaderd voor de Night Manager. Er zijn echter nog een aantal zaken niet helemaal duidelijk, zoals de invulling van de rol van de wapenhandelaar Richard Roper. Hrithik wil eerst meer duidelijkheid voordat hij zich eraan bindt. Dat hangt helemaal af aan de wijze waarop de makers de show voor zich zien”, aldus een productiemedewerker.

Night Manager is een thriller met in de hoofdrollen Tom Hiddleston, Hugh Laurie en Elizabeth Debicki. Het is gebaseerd op een roman van John le Carré en is te zien op Amazon Prime.

Scroll naar top