Bekijk de trailer van de Bollywood film Class of ’83

Bekijk de trailer van de Bollywood film Class of '83Bobby Deol schittert in de eerste trailer van de Bollywood film Class of ’83.

De film is gebaseerd op het boek The Class of 83: The Punishers of Mumbai Police van Hussain Zaidi. Het vertelt het verhaal van een politieagent die gedegradeerd naar een functie op de politieacademie.

Hij komt vijf jonge ambitieuze studenten die geloven in gerechtigheid. Hij leidt ze op tot huurmoordenaars in een riskant wraakcomplot tegen de corruptie binnen de politie en tegen de onderwereld. Zal hij zijn doel bereiken of zal het vuur dat hij aanwakkert zijn eigen huis platbranden?

Class of 83 is een uniek verhaal over de triomfen, de strijd en de verlossing van een politieagent.

De film is vanaf 21 augustus te zien op Netflix.

Bekijk de trailer:

Scroll naar top