Bollywood acteur Sanjay Dutt opgenomen in ziekenhuis na klachten kortademigheid

Bollywood acteur Sanjay Dutt opgenomen in ziekenhuis na klachten over kortademigheidBollywood acteur Sanjay Dutt werd gisteren opgenomen in het ziekenhuis nadat hij klachten vertoonde van kortademigheid.

De 61-jarige werd rond 17:00 uur opgenomen in het ziekenhuis. Daar zijn diverse testen en controles uitgevoerd, waaronder een test op COVID-19. De test was negatief. De artsen zeggen dat hij verder in goede gezondheid verkeert, maar dat ze hem toch enkele dagen willen observeren.

“Zijn test op COVID-19 is negatief. Verder is hij absoluut gezond. Hij wordt op dit moment behandeld voor milde kortademigheid”, aldus een van de artsen.

“Ik wil iedereen verzekeren dat het goed met mij gaat. Ik sta momenteel onder medische observatie en mijn COVID-19 uitslag is negatief. Met de hulp en zorg van de doktoren, verpleegsters en het personeel van het Lilavati-ziekenhuis zou ik over een dag of twee weer thuis moeten zijn”, aldus Sanjay Dutt.

Sanjay Dutt is binnenkort te zien in de films Sadak 2, Bhuj: The Pride of India en Torbaaz.

Scroll naar top