Bekijk de trailer van de Bollywood film Gunjan Saxena: The Kargil Girl

Bekijk de trailer van de Bollywood film Gunjan Saxena: The Kargil GirlDe trailer van de Bollywood film Gunjan Saxena: The Kargil Girl laat zien op welke manier geloven in jezelf en doorzettingsvermogen bijdraagt aan het realiseren van je dromen.

De film is gebaseerd op het inspirerende waargebeurde verhaal van een eenvoudig meisje met een grote droom. Gunjan Saxena wil piloot worden. Het leven heeft echter veel meer voor haar in petto. Ze zet alles op alles om haar droom werkelijkheid te laten worden, ondanks tegenstand. Daarmee schrijft zij niet alleen geschiedenis door piloot te worden. Zij is tevens India’s eerste vrouwelijke gevechtspiloot in de Kargil-oorlog.

Hoe ver ben jij bereid te gaan om je dromen waar te maken?

Gunjan Saxena: The Kargil Girl, met in de hoofdrollen Janhvi Kapoor, Pankaj Tripathi, Angad Bedi, Vineet Kumar Singh, Ayesha Raza & Manav Vij, is vanaf 12 augustus te zien op Netflix.

Bekijk de trailer:

Scroll naar top