Bollywood acteur Ranveer Singh registreert zijn productiebedrijf Maa Kasam Films

Bollywood acteur Ranveer Singh registreert zijn productiebedrijf Maa Kasam FilmsVeel Bollywood acteurs beginnen vaak op het hoogtepunt van hun carrière als filmproducent. Dat zagen we met Anushka Sharma, Shah Rukh Khan en Deepika Padukone. Zij hebben naast hun acteercarrière een succesvolle carrière als filmproducent opgebouwd. En dat is een droom dat ook Ranveer Singh wil verwezenlijken.

De 35-jarige acteur heeft altijd gezegd dat hij een creatieve producent wil zijn, omdat hij geen sterk zakelijk inzicht heeft. Toch heeft dat hem er niet van weerhouden om de rol van producent op te pakken. Hij heeft bekendgemaakt dat hij de naam van zijn productiebedrijf heeft geregistreerd: Maa Kasam Films. Alleen Ranveer Singh kan zo’n eigenzinnige naam voor zijn productiebedrijf bedenken.

De reden voor de naam is heel simpel. Ranveer wil grote entertainende films maken. Echte masalafilms waar hij mee is opgegroeid. Hij is een groot fan van Govinda, Anil Kapoor, de Khans en de jaren 90. Hij hoopt familie-entertainment weer ‘trending’ te maken.

Ranveer lanceerde eerder een platenlabel genaamd InCInk met Navzar Eranee dat onafhankelijke artiesten de mogelijkheid biedt zichzelf neer te zetten.

Scroll naar top