Aamir Khan geloofde niet dat Atul Kulkarni goed script had geschreven

Bollywood acteur Aamir Khan geloofde niet dat Atul Kulkarni een goed script had geschrevenBollywood acteur Aamir Khan werkte voor de pandemie aan de officiële Hindi remake van de Hollywoodhit ‘Forrest Gump’. De film is getiteld ‘Laal Singh Chaddha’ en is ruim 10 jaar geleden geschreven door acteur Atul Kulkarni. In een recent interview onthult Atul waarom het zo lang heeft geduurd voordat ze met de film van start konden.

“Het is een lang proces geweest. Ik heb het verhaal bijna 10 jaar geleden geschreven. Daarna wilde ik het aan Aamir aanbieden, maar hij geloofde niet dat ik een goed script had geschreven. Wij spraken elkaar regelmatig, maar hij had het script nooit gehoord. Toen hij na een paar jaar eindelijk het script hoorde, reageerde hij binnen 30 seconden en zei dat hij de film zou maken.”

“Daarna begon het proces om de rechten aan te vragen voor de officiële remake, want het verhaal is volledig gebaseerd op Forrest Gump. Dat is ook enkele jaren overheen gegaan. Aamir heeft veel op en neer gereisd naar LA en ontmoetingen gehad met diverse studiobazen. Na zo’n 7 jaar hebben we de rechten gekregen en konden we starten met de opnames.”

“Op dit moment hebben we ongeveer zo’n 70 procent van de film voltooid. We hopen het snel te kunnen afronden.”

De opnames van de film zijn inmiddels weer van start in Turkije.

Laal Singh Chaddha is geschreven door Atul Kulkarni en wordt geregisseerd door Advait Chandan. De film stond gepland voor een release met Kerst 2020, maar gezien de omstandigheden wordt de release doorgeschoven naar volgend jaar.

Scroll naar top