Sanjay Dutt naar de VS voor behandeling longkanker

Sanjay Dutt naar de VS voor behandeling longkanker

Bollywood acteur Sanjay Dutt, die afgelopen weekend werd opgenomen in het ziekenhuis na klachten van kortademigheid, heeft geen COVID-19 besmetting opgelopen. Bij de 61-jarige acteur is helaas wel longkanker geconstateerd. Hij vliegt binnenkort naar de VS voor medische behandeling.

De acteur plaatste een paar dagen geleden deze tekst op Instagram en Twitter:

Just wanted to assure everyone that I’m doing well. I’m currently under medical observation & my COVID-19 report is negative. With the help & care of the doctors, nurses & staff at Lilavati hospital, I should be home in a day or two. Thank you for your well wishes & blessings.

Dutt is binnenkort te zien in de films Sadak 2, Bhuj: The Pride of India en Torbaaz.

Scroll naar top