Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas heeft memoires afgerond

Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas heeft memoires afgerond

Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas is al enkele jaren bezig om haar memoires op papier te zetten. En de lockdown heeft ervoor gezorgd dat ze dit heeft kunnen afronden.

De 38-jarige actrice is erin geslaagd om zeer productief te blijven tijdens deze ongeplande pauze. Als ze niet bezig is met humanitair werk, schrijft en ontwikkelt ze nieuwe shows en films. Daarnaast heeft ze dus ook haar memoires, getiteld Unfinished, afgerond. Het boek is een verzameling persoonlijke essays, verhalen en mijmeringen over haar leven.

“Als creatief persoon heb ik tijdens deze quarantaine veel tijd kunnen besteden aan veel projecten”, vertelt Priyanka. “Ik heb shows en films ontwikkeld, geschreven en ik heb mijn memoires afgemaakt. Het is creatief gezien een zeer bijzondere tijd geweest, naast dat het ook absoluut vreemd was. ”

Hoewel haar werk tijdens de pandemie belangrijk en bevredigend was, hoopt Priyanka snel terug te keren op sets. “Het gerucht is dat we tegen het einde van het jaar met een aantal projecten door kunnen, maar het kan ook zijn dat dat in september of oktober al kan. Maar de wereld is zo onzeker.”

“Ik ben bereid om weer aan het werk te gaan. Ik weet dat ik ervoor moet zorgen dat ik extreem gedisciplineerd ben, super voorzichtig voor mezelf maar ook voor de mensen om mij heen en de maatregelen voor quarantaine en testen serieus moet nemen.”

Scroll naar top