Cruciaal detail ontbreekt in autopsierapport van Sushant Singh Rajput

Cruciaal detail ontbreekt in autopsierapport van Sushant Singh Rajput

Het onderzoek naar de doodsoorzaak van Bollywood acteur Sushant Singh Rajput blijft vragen oproepen. De politie van Mumbai wordt beschuldigd dat zij de zaak in de doofpot willen stoppen. Nu wordt deze aantijging ondersteunt doordat er een cruciaal detail lijkt te ontbreken in het autopsierapport.

De advocaat van de familie van Sushant heeft zijn bezorgdheid geuit. “In het autopsierapport dat ik onder ogen heb gekregen ontbreekt het tijdstip van overlijden. Dat is een cruciaal detail. Daarmee kan worden bepaald of Sushant werd opgehangen nadat hij was vermoord of dat hij is overleden door ophanging. Dit kan niet missen het in het rapport. De politie van Mumbai en Cooper Hospital zullen deze vraag moeten beantwoorden. CBI moet hier in duiken om de waarheid te achterhalen”, aldus Vikas Singh.

“Ik ben van mening dat de politie van Mumbai zeer professioneel handelt. Maar men kan alleen professioneel zijn wanneer ministers dit toestaan. In deze spraakmakende zaak belemmeren politici de voortgang van het onderzoek, wat er toe leidt dat deze zaak niet de volledige aandacht krijgt dat het verdient.”

Scroll naar top