Bollywood sterren Alia Bhatt en Ranveer Singh in Karan Johar’s volgende film?

Bollywood sterren Alia Bhatt en Ranveer Singh in Karan Johar’s volgende film?

Bollywood sterren Alia Bhatt en Ranveer Singh in Karan Johar's volgende film?

Als we de laatste geruchten mogen geloven dan zal Bollywood actrice Alia Bhatt samen met Ranveer Singh te zien zijn in een nieuwe film van regisseur Karan Johar. Het gaat om een romantische komedie.

“Karan werkt al enige tijd aan een script, want hij wil graag iets luchtigs doen. Het wordt hoogstwaarschijnlijk een romantische komedie. Karan en Ranveer hebben elkaar een tijdje geleden gesproken en het idee besproken. Ook Alia is al benaderd. Beide acteurs hebben al toegezegd. Dus je kunt binnenkort een aankondiging verwachten”, aldus een productiemedewerker.

“In tegenstelling tot Takht, dat een enorm ensemble heeft, is dit een kleinschalige film. Het is nog maar de vraag wanneer de film van start zal gaan. Want we moeten rekening houden met alle regels die op dit moment gelden. Wij werken op dit moment alles uit om te bepalen wanneer we van start kunnen”, vult hij aan.

Scroll naar top