Bollywood sterren Shah Rukh Khan en John Abraham samen in een YRF film?

Bollywood sterren Shah Rukh Khan en John Abraham samen in een YRF film?

Bollywood acteur Shah Rukh Khan gaat samenwerken met regisseur Siddharth Anand aan de film Pathan. De film wordt geproduceerd door Yash Raj Films. Het gerucht van vandaag suggereert dat niemand minder dan John Abraham zijn tegenspeler wordt.

“Er is niet veel bekend over het onderwerp van de film, noch welke rollen Shah Rukh en John vertolken in Pathan. Maar het gerucht gaat dat beide het in deze film tegen elkaar op zullen nemen zoals we eerder zagen in War met Hrithik en Tiger. Pathan speelt zich af in een wereld die helemaal anders is dan de wereld van War”, aldus een productiemedewerker.

Indien dit gerucht klopt dan heeft deze film de potentie om een van de grootste hits in de toekomst te worden. “Shah Rukh Khan heeft niet veel successen gehad de afgelopen jaren. Dit heeft geen effect gehad op zijn populariteit en het publiek zal zeker een film willen zien waarin hij een goede rol heeft. Daarnaast is hij geen onzekere acteur. Ook John Abraham is een acteur die weet wat hij wil. Hij heeft veel successen op zijn naam staan en met Pathan zet hij de volgende stap in het maken van grote actiefilms. Kortom, als het script en de uitvoering voldoen wordt Pathan een van de films om naar uit te kijken”, aldus een Business analist.

De aankondiging van deze film wordt in de maand september verwacht, gelijktijdig met het 50-jarig jubileum van Yash Raj Films.

Scroll naar top