Het 50-jarig jubileum van Bollywood productiebedrijf Yash Raj Films wordt groots gevierd

Het 50-jarig jubileum van Bollywood productiebedrijf Yash Raj Films wordt groots gevierd

Het 50-jarig jubileum van Bollywood productiebedrijf Yash Raj Films wordt groots gevierd

Om het 50-jarig jubileum van Yash Raj Films te vieren heeft het productiebedrijf een groot evenement bedacht. Tijdens dit evenement wordt bekendgemaakt welke Bollywood films het productiebedrijf het komende jaar gaat maken.

De aankondiging zal naar verwachting in september samenvallen met de 88e verjaardag van Yash Chopra, op 27 september. Op deze dag zullen een aantal grote filmprojecten worden aangekondigd, waaronder films met Shah Rukh Khan, Salman Khan, Ajay Devgn en Vicky Kaushal.

“27 september markeert het begin van een jaar lang waarin het 50-jarig jubileum wordt gevierd. Het hele jaar door zullen er spraakmakende activiteiten worden gepland om het merk Yash Raj Films te vieren. Volgens de geruchten zal de aankondiging worden gedaan door Aditya Chopra”, vermeld een Indiase krant.

“Adi zal de blauwdruk van YRF Project 50 onthullen op de 88e verjaardag van zijn overleden vader, de iconische filmmaker Yash Chopra. Het zal een innemend en ontroerend eerbetoon zijn van een zoon aan zijn vader”, zegt de bron tegen de krant.

Vorig jaar bracht Yash Raj Films maar twee films uit, War en Mardaani 2. Beide films deden het uitzonderlijk goed en werden grote hits.

Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd naar de line-up.

Scroll naar top