Bollywood acteur Ishaan Khattar internationaal geprezen voor zijn werk in A Suitable Boy

Bollywood acteur Ishaan Khattar internationaal geprezen voor zijn werk in A Suitable Boy

Vanaf de eerste aankondiging dat Bollywood acteur Ishaan Khattar de rol van Maan Kapoor zou spelen in de zesdelige miniserie A Suitable Boy waren de verwachtingen erg hoog. En deze jonge acteur heeft de verwachtingen waargemaakt.

Het internationale publiek is laaiend enthousiast over dit jonge talent. En het zijn niet alleen kijkers uit India die vol lof spreken over zijn acteerprestatie. Ook het publiek in Engeland en Ierland zijn onder de indruk van Ishaan. Wanneer je naar de serie kijkt, kun je je ogen niet van hem afhouden. Het lijkt erop dat Ishaan een wereldwijde sensatie aan het worden is.

De acteur ontvangt veel positieve reacties op sociale media. “Het voelt fantastisch dat mijn werk en dit personage tot zoveel warme en positieve reacties hebben geleid. Het was een zeer complex personage om te vertolken dus de feedback doet mij goed en geeft mij veel energie. Ik kan niet wachten tot de rest van de wereld de serie kan zien.”

A Suitable Boy verschijnt binnenkort wereldwijd op Netflix.

Ishaan staat bekend om zijn onconventionele keuzes in films. Hij kiest zijn rollen zorgvuldig uit en zorgt ervoor dat er balans is tussen de commerciële films en de meer art-cinema. De acteur werkt momenteel aan de films Khaali Peeli, Pippa en Phone Bhoot.

Scroll naar top