Bollywood acteur Sooraj Pancholi stopt met Instagram

Bollywood acteur Sooraj Pancholi stopt met Instagram

Bollywood acteur Sooraj Pancholi stopt met Instagram

Bollywood acteur Sooraj Pancholi is de afgelopen maanden veelvuldig in het nieuws sinds de voormalige manager van Sushant Singh Rajput, Disha Salian, kwam te overlijden. Hij werd, sinds de zelfmoord van zijn vriendin Jiah Khan, opnieuw beschuldigd van medeplichtigheid.

De 29-jarige ontkende alle geruchten dat hij Disha kende, en iets met haar zelfmoord te maken zou hebben. Maar de geruchten hielden niet op en het publiek trok haar eigen conclusies. Sooraj werd aangevallen op sociale media. Nu heeft hij genoeg van alle negativiteit. Hij heeft besloten om voorlopig te stoppen met Instagram.

De acteur heeft al zijn Instagram-berichten verwijderd, behalve die van zijn 28e verjaardag. Hij plaatste op zijn Instagram-verhaal dat hij ademruimte nodig heeft en pas terugkeert wanneer de wereld een betere plek is.

“Tot ziens Instagram! Hopelijk zien we elkaar ooit weer wanneer de wereld een betere plek is. Ik heb ademruimte nodig.”

Scroll naar top