Bollywood film Coolie no 1 release toch op digitaal platform

Bollywood film Coolie no 1 release wel op digitaal platform

De Bollywood film Coolie No.1, met in de hoofdrollen Varun Dhawan en Sara Ali Khan, is een van de meest verwachte films van het jaar. En wel om twee redenen. Regisseur David Dhawan staat zelf aan het roer van de remake van zijn eigen iconische films en vanwege de cast.

De pandemie heeft de releasedata van veel films verschoven. Dat geldt ook voor Coolie No. 1. Vorige maand ging het gerucht dat de film wellicht in januari 2021 in de bioscoop zou verschijnen. Helaas is er in india nog geen duidelijkheid over wanneer de bioscopen weer open mogen. En dus moesten de makers een moeilijk besluit nemen.

Zij hebben ervoor gekozen om de film alsnog uit te brengen op een digitaal platform. De film is verkocht aan Amazon Prime Video en staat gepland voor een release met Diwali, omdat dat een tijd is waar families bij elkaar komen en graag willen genieten van een luchtige komedie.

De officiële aankondiging volgt binnenkort.

Scroll naar top