Bollywood acteur Chunky Panday: “Als ouder doet het pijn wanneer je dochter wordt aangevallen op sociale media”

Bollywood acteur Chunky Panday: "Als ouder doet het pijn wanneer je dochter wordt aangevallen op sociale media"

Het debat over nepotisme in Bollywood heeft de afgelopen maanden een nieuw hoogtepunt bereikt. Veel acteurs en actrices werden op sociale media aangevallen en uitgescholden. Actrice Ananya Panday was een van hen. Voor Chunky is het als vader moeilijk om dit mee te maken.

“Mijn dochter heeft ervoor gekozen om actrice te worden. En dat is haar goed recht. Ik heb haar niet gedwongen om voor dit beroep te kiezen. Ik wilde zelf altijd dokter worden, omdat mijn ouders dat waren. Maar dat is helaas niet gelukt.”

“”Het doet mij pijn als ouder om te zien hoe mijn dochter wordt aangevallen. En soms wordt het echt even te veel.”

De 57-jarige acteur voegt toe dat hij verrast is over de woorden insiders en outsiders. “Deze termen heb ik in mijn 40-jarige carrière nog nooit voorbij horen komen. Vanaf het moment dat je een film tekent, ben je een insider. Dat is niet veranderd. Iedereen heeft een beetje geluk nodig in zijn of haar carrière.”

Chunky is van mening dat dit het gouden tijdperk is voor iedereen die wil acteren. “In tegenstelling tot vroeger hoef je nu geen portfolio samen te stellen. Regisseurs en producers kunnen je portfolio op sociale media bekijken. Je hoeft niet meer van het ene naar het andere kantoor te gaan op zoek naar werk. Met sociale media kom je sneller in beeld.”

Zijn advies luidt dan ook: Laat zien wat je kan!

Scroll naar top