John Abraham en Arjun Kapoor in Bollywood film Ek Villain 2?

John Abraham en Arjun Kapoor in Bollywood film Ek Villain 2?

Sinds de aankondiging van de Bollywood film Ek Villain 2 zijn er veel zaken veranderd. De eerste aankondiging meldde dat de cast bestond uit John Abraham, Aditya Roy Kapur, Disha Patani en Tara Sutaria. Onlangs werd echter gemeld dat Aditya niet langer bij het project betrokken is.

“Aditya maakt niet langer meer deel uit van deze actiethriller. Toen hij de rol kreeg aangeboden was hij ontzettend enthousiast over zijn rol en de manier waarop Mohit Suri de actiesscenes had geschetst. Het was beter dan de manier waarop hetzelfde was bedacht voor Malang. Maar de afgelopen weken zijn er toch enkele discussies geweest over de uitvoering en Mohit en Aditya hebben helaas een andere visie over het script en de rol”, aldus een productiemedewerker.

Maar Mohit hoefde niet lang te treuren, want de filmmaker heeft Arjun Kapoor benaderd voor de rol. Arjun heeft enthousiast gereageerd. Het is een rol die hij nooit eerder heeft vertolkt. En in tegenstelling tot het eerste deel is er niet één schurk, maar spelen John en Arjun allebei een negatieve rol.

“Er zitten geweldige actiescenes in de film, waaronder eentje waar John en Arjun het met elkaar uitvechten”, zegt de productiemedewerker. “Dat wordt geweldig om te zien”, voegt hij toe. In Ek Villain vormt Arjun een koppel met Tara Sutaria.

Scroll naar top