Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan over het overlijden van oom Rishi Kapoor

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan over het overlijden van oom Rishi Kapoor

Tijdens de lockdown is Bollywood acteur Rishi Kapoor helaas overleden. Zijn nicht Kareena Kapoor Khan sprak onlangs voor het eerst over de overleden acteur.

“Het is een vreselijke periode geweest. Wij hadden allebei het sterrenbeeld Maagd en dus ook veel gemeenschappelijke karakteristieken. Hij was ook altijd direct en eerlijk. Als hij had genoten van je performance dan zei hij dat. En als hij er niet van had genoten zei hij ook eerlijk dat hij het niet leuk vond.”

“Saif heeft het er moeilijker mee gehad. Hij mist hem veel meer, maar dat komt omdat hij zich op een andere manier met hem verbonden voelde. Zij waren beide van mening dat ze als acteurs redelijk vergelijkbaar zijn in de manier waarop ze hun werk benaderen. Helaas heb ik nooit de kans gehad om met hem te werken”, voegt ze eraan toe.

Kareena Kapoor Khan begint binnenkort weer met haar werk voor de film Laal Singh Chadha, waarin ze te zien zal zijn met Aamir Khan.

Scroll naar top