Bollywood actrice Richa Chadha: “Zeer onwaarschijnlijk dat we dit jaar zullen trouwen”

Bollywood actrice Richa Chadha: "Zeer onwaarschijnlijk dat we dit jaar zullen trouwen"

Bollywood actrice Richa Chadha en Bollywood acteur Ali Fazal waren van plan om eerder dit jaar in het huwelijksbootje te stappen. Maar door de pandemie zijn alle plannen voorlopig stopgezet. Richa zegt in een recent interview dat het grote feest dit jaar niet zal plaatsvinden.

“Ja, het is zeer onwaarschijnlijk dat we dit jaar zullen trouwen, want de pandemie is nog lang niet voorbij. We willen niemand in gevaar brengen. Het is verstandiger om te wachten op het vaccin.”

“Dit was onvermijdelijk. Er is niets dat we kunnen doen om dit onder controle te houden, dus hebben we een verstandig besluit genomen. In de tweede week van maart besloten we dat we niet willen trouwen onder deze omstandigheden. Mensen die moeten reizen lopen een gezondheidsrisico en veiligheid en gezondheid is op dit moment het belangrijkste”, voegt ze toe.

“Natuurlijk is het een beetje ontmoedigend, want de voorbereidingen waren in volle gang. Maar het is prima. Het idee is om onze speciale dag te vieren met mensen die dicht bij ons staan ??- onze vrienden en familie. Ik weet niet wat voor soort huwelijksfeest het nu zal zijn, gezien de nieuwe normen, maar dat zien we dan wel”, zegt ze. “Er zullen nieuwe normen zijn, en je mag geen bijeenkomsten hebben met meer dan 50 mensen. Dus we weten niet hoe het zal zijn. We moeten het afwachten.”

Scroll naar top