Bollywood remake Rambo in handen van YRF en Siddharth Anand?

Bollywood remake Rambo in handen van YRF en Siddharth Anand?

Bollywood remake van Rambo in handen van YRF en Siddharth Anand?

Volgens de laatste geruchten zal productiebedrijf Yash Raj Films in samenwerking met Siddharth Anand de Bollywood remake van de Hollywood klassieker Rambo gaan produceren. De regisseur is vooralsnog onbekend. Maar de hoofdrol in de film wordt vertolkt door Tiger Shroff.

“Siddharth Anand heeft al enige tijd de rechten voor de remake van Rambo in handen. En hij wil deze graag maken met Tiger. De film blijft echter maar vertraging oplopen. De eerste reden was dat de film War prioriteit kreeg binnen YRF. En nu heeft YRF alles op alles gezet om Pathan de ruimte te bieden. Siddharth wil niet wachten en omdat hij zelf geen tijd heeft om de film te regisseren heeft hij een deal gesloten voor een samenwerking. Daarnaast heeft hij een idee om van Rambo een franchise te maken en hij hoopt dat hij dit samen met YRF kan realiseren”, aldus een productiemedewerker.

Siddharth Anand werkt al een aantal jaren nauw samen met YRF en hij hoopt dat de remake van Rambo hun relatie zal versterken.

De bron voegde eraan toe: “De film wordt een coproductie tussen YRF en Siddharth, waarbij Sid betrokken is bij het maken van het script en alle andere creatieve aspecten van de film. Het productiebedrijf is in gesprek met een regisseur om alle films van de franchise te regisseren, maar hier willen ze nog geen uitspraken over doen”, voegt hij toe.

Yash Raj Films zal naar verwachting op 27 september 2020 zijn 50-jarig jubileum van films bekendmaken.

Scroll naar top