Bollywood acteur Ranbir Kapoor in Baiju Bawra?

Bollywood acteur Ranbir Kapoor in Baiju Bawra?

Bollywood regisseur Sanjay Leela Bhansali loopt al jaren rond met het idee om de klassieker Baiju Bawra opnieuw te maken. Sanjay zou Ajay Devgn en Ranveer Singh hebben benaderd voor de hoofdrol. Maar het lijkt er nu op dat Ranbir Kapoor degene is die de rol zal vertolken.

“Ranveer en Sanjay willen al jaren samenwerken. En deze film brengt hun weer samen. Er zijn twee mannelijke hoofdrollen, die van Baiju en die van Tansen. Ranbir zal de rol van Baiju op zich nemen. Hij heeft mondeling toegezegd en de salarisonderhandelingen zijn gaande. Wie Tansen gaat spelen is nog niet bekend”, zegt een productiemedewerker.

“Sanjay wil nog geen opnameperiode vastleggen. Hij wil er eerst voor zorgen dat de cast compleet is. Hij hoopt in de tweede helft van 2021 te starten met de opnames. Sanjay zal eerst werken aan Gangubai met Alia. En Ranbir begint eerst aan zijn films van Luv Ranjan en Sandeep Reddy Vanga”, voegt hij toe.

Scroll naar top