Narcotics Control Bureau doet een inval in de huizen van Bollywood actrice Rhea, Showik en Samuel

Narcotics Control Bureau doet een inval in de huizen van Bollywood actrice Rhea, Showik en Samuel

Het Narcotics Control Bureau (NCB) heeft een inval gedaan in de huizen van Bollywood actrice Rhea Chakraborty, haar broer Showik Chakraborty en de huismanager van wijlen acteur Sushant Singh Rajput, Samuel Miranda, in verband met het overlijden van de acteur.

De inval komt nadat een Whatsapp gesprek tussen Rhea en deze heren over drugsgebruik en drugshandel viraal ging.

KPS Malhotra, adjunct-directeur van de NCB, zei: “Het is een procedurele kwestie. De inval is gedaan in het huis van Rhea en Samuel Miranda.”

Een functionaris van de NCB zegt: “De drugshandhavingsdienst heeft Abdul Basit Parihar uit de wijk Bandra gearresteerd. De arrestatie vond plaats omdat tijdens het onderzoek naar de doodsoorzaak van Sushant Singh Rajput de focus kwam te liggen op drugsgebruik binnen de filmindustrie.”

De dood van Sushant Singh Rajput heeft wereldwijd voor heel wat opschudding gezorgd. Het overgrote deel van het publiek is er van overtuigd dat de acteur geen zelfmoord heeft gepleegd, maar dat hij is vermoord.

Scroll naar top