Bollywood acteur Saif Ali Khan gaat schurk spelen in de film Adipurush

Bollywood acteur Saif Ali Khan gaat schurk spelen in de film Adipurush

Bollywood acteur Saif Ali Khan heeft getekend voor de rol van de schurk in de film Adipurush van regisseur Om Raut. Dit is de tweede keer dat Om en Saif zullen samenwerken. Zij werkten eerder aan de hit Tanhaji: The Unsung Warrior.

“Om de sterkste slechterik uit de epische film te spelen, hadden we een briljante acteur nodig. Wie is er beter dan Saif Ali Khan, een van de beste acteurs, om deze krachtige rol te vertolken? Persoonlijk geniet ik van elke dag dat ik met hem werk. Ik kijk er naar uit om opnieuw met hem aan een geweldige film te werken”, aldus Om Raut.”

Acteur Prabhas zal voor de eerste keer samenwerken met Saif Ali Khan en hij kan niet wachten. “Ik ben super enthousiast om met Saif Ali Khan te werken en kan niet wachten om het scherm te delen met zo’n geweldige acteur.”

Saif Ali Khan kijkt uit naar de opnames. “Ik vind het geweldig om weer met Omi dada te mogen werken! Hij heeft een grootse visie en de technische kennis om het echt voor elkaar te krijgen. De manier waarop hij Tanhaji heeft gemaakt was fantastisch en dit keer gaat hij weer een stap verder. Het is een fenomenaal project en ik ben vereerd om hier deel van uit te maken. Ik kijk er naar uit om te strijden tegen Prabhas, met zwaarden te vechten en een rol te spelen dat geweldig en duivels is!”

Adipurush wordt een 3D-film dat tweetalig wordt opgenomen, namelijk in het Hindi en Telugu. De opnames gaan in 2021 van start. De film staat gepland voor een release in 2022.

Scroll naar top