Bollywood acteur Dilip Kumar niet op de hoogte van overlijden van zijn broers

Bollywood acteur Dilip Kumar niet op de hoogte van overlijden broers

Bollywood acteur Dilip Kumar is niet op de hoogte gebracht van het overlijden van zijn twee broers. Hier heeft de familie bewust voor gekozen.

Het coronavirus heeft wereldwijd veel pijn en verlies veroorzaakt. De twee broers van Dilip Kumar, Aslam en Ehsan, waren positief getest en overleden beide kort na de diagnose. Het nieuws van hun overlijden zou Dilip Kumar niet overleven.

“Om je de waarheid te zeggen, Dilip saab is niet op de hoogte dat Aslam bhai en Ehsaan bhai er niet meer zijn. We houden elk vorm van verontrustend nieuws bij hem vandaan. COVID-19 is beslist een straf die door God is opgelegd. Ik heb nooit eerder zo’n catastrofe meegemaakt. De wereld heeft een fout gemaakt en daar betalen we nu een prijs voor. Laten we nu tot God bidden om ons te vergeven ”, aldus Saira Banu.

Familievriend Faisal Farooqui deelde het nieuws over het overlijden van Aslam en Ehsan op Dilip Kumar’s Twitter-account.

Scroll naar top