Bollywood actrice Rhea Chakraborty noemt 25 namen tijdens verhoor door NCB

Bollywood actrice Rhea Chakraborty noemt 25 namen tijdens verhoor door NCB

Bollywood actrice Rhea Chakraborty is gearresteerd door de Narcotics Control Bureau (NCB). Zij is de afgelopen week meerdere malen ondervraagt over de drugsbende waar zij aan wordt gelinkt. Steeds meer details treden naar buiten. Het laatste nieuws is dat de actrice nu 25 namen heeft genoemd van Bollywood persoonlijkheden die nu in verband worden gebracht met het handelen in drugs.

In een verklaring van maar liefst twintig pagina’s aan de NCB heeft Rhea naar verluidt een aantal hoofdrolspelers genoemd. Vrijdag werd bekendgemaakt dat ze Sara Ali Khan, Rakul Preet Singh en ontwerper Simone Khambatta had genoemd. De Indiase zender CNN News18 meldt dat de actrice een naam van een prominente filmmaker heeft genoemd die zij had geïntroduceerd bij Sushant Singh Rajput. Ze heeft tevens gezegd dat de boerderij die de acteur had in Lonavala werd gebruikt voor drugsfeesten.

Het is nog maar de vraag of de NCB deze 25 Bollywood persoonlijkheden zal oproepen en ondervragen.

Fans van Sushant Singh Rajput zijn blij met de vooruitgang in deze zaak. Ze zijn er nog steeds van overtuigd dat Sushant geen zelfmoord heeft gepleegd.

Scroll naar top