Opnames Bollywood film Bunty aur Babli 2 klaar

Opnames Bollywood film Bunty aur Babli 2 klaar

Het team van de Bollywood film Bunty Aur Babli 2 heeft bevestigd dat de opname van hun langverwachte film is voltooid.

De film, met in de hoofdrollen Saif Ali Khan, Rani Mukerji, Siddhant Chaturvedi en Sharvari Wagh, is het vervolg op de hit uit 2005. Een groot deel van de film was al opgenomen voor de lockdown. Er was echter nog een nummer dat moest worden opgenomen.

Regisseur Varun Sharma bevestigt het nieuws. “De hele cast en crew die benodigd waren voor de opnames zijn getest. Tijdens de opnames was de regel dat de acteurs echt alleen naar de opnames mochten komen en de rest van de tijd thuis moesten verblijven. De crew werd in een hotel in quarantaine geplaatst en de studio regelde het vervoer van en naar het hotel. Ook de chauffeurs zijn getest en moesten samen met de crew in quarantaine.”

Acteur Saif Ali Khan was zeer te spreken over de zorgvuldigheid van het productiebedrijf. “Het is een moeilijke en zware tijd. Iedereen moet voorzichtig zijn, want het risico blijft bestaan. Het was mooi om te zien dat er goede stappen zijn genomen om ervoor te zorgen dat we op een veilige manier de film konden afronden.”

De releasedatum van de film is vooralsnog onbekend.

Scroll naar top