Opnames Bollywood film Tiger 3 in Verenigde Arabische Emiraten, Istanbul en VS

Opnames Bollywood film Tiger 3 in Verenigde Arabische Emiraten, Istanbul en VS

Nu de reisbeperkingen wereldwijd worden versoepeld, lijkt het erop dat producent Aditya Chopra alsnog doorgaat met zijn plannen voor de Bollywood film Tiger 3. Regisseur Maneesh Sharma hoopt binnenkort te starten met het zoeken van de juiste locaties.

“De wens van de regisseur is om de film op te nemen in de Verenigde Arabische Emiraten, Istanbul en de VS. Hij hoopt in december te starten met de zoektocht naar de juiste locaties. Verder heeft hij nog enkele andere landen in zijn hoofd, maar dat is voor later. “

“Tiger 3 ligt Aditya na aan het hart, aangezien hij het scenario samen met Jaideep Sahni heeft bedacht. Ondanks de vertraging is Aditya ervan overtuigd dat deze film alle elementen bevat om een blockbuster te worden. Hij hoopt dat de opnames in februari van start kunnen”, aldus een productiemedewerker.

Naast Salman Khan keert ook Katrina Kaif weer terug. De makers zijn echter nog wel op zoek naar een nieuw gezicht voor de rol van de slechterik.

De officiële aankondiging van Tiger 3 volgt binnenkort.

Scroll naar top