Bollywood acteur Ranveer Singh gaat opnieuw samenwerken met Rohit Shetty

Bollywood acteur Ranveer Singh gaat opnieuw samenwerken met Rohit Shetty

Bollywood acteur Ranveer Singh gaat opnieuw samenwerken met Rohit Shetty

In 2018 kwamen Rohit Shetty en Ranveer Singh samen voor de Bollywood film Simmba. Dit werd een groot succes! En dat smaakte naar meer. Het duo wil opnieuw heel graag samenwerken en het gerucht gaat dat ze nu ook de perfecte film hebben gevonden.

Zowel Ranveer als Rohit zijn grote fans van de echte masalafilms. Het is dus geen verrassing dat zijn voor hun volgende samenwerking opnieuw een masalafilm is, maar dit keer hebben ze gekozen voor een komedie.

“Rohit wil al enige tijd iets doen dat buiten zijn comfortzone valt. Hij wil even uit de wereld van Golmaal en het politie-universum, dat hij heeft gecreëerd, stappen. De lockdown gaf hem de tijd om te werken aan een komedie. Toen hij het basisidee aan Ranveer voorlegde was hij direct enthousiast. Hij heeft nog geen komedie gedaan in de stijl die Rohit kenmerkt en dus heeft hij direct gezegd dat hij de film wil doen”, aldus een productiemedewerker.

Rohit was eerder bezig met de volgende Golmaal. Maar deze film is uitgesteld vanwege de pandemie. De regisseur denkt niet dat hij eerder dan eind volgend jaar aan de film begint.

Scroll naar top