Bollywood acteur Ayushmann Khurrana verkozen tot een van de meest invloedrijkste personen in de wereld volgens TIME

Bollywood acteur Ayushmann Khurrana verkozen tot een van de meest invloedrijkste personen in de wereld volgens TIME

Bollywood acteur Ayushmann Khurrana verkozen tot een van de meest invloedrijkste personen in de wereld volgens TIME

Bollywood acteur Ayushmann Khurrana is door TIME magazine uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mensen ter wereld.

“Als artiest heb ik alleen geprobeerd bij te dragen aan het brengen van een positieve verandering in de samenleving door middel van mijn keuzes in films. En dit moment is een enorme bevestiging van mijn geloof en mijn reis”, aldus Ayushmann. “Hopelijk heb ik door mijn keuzes een bijdrage kunnen leveren aan mijn land en landgenoten”, voegde hij eraan toe.

De voormalige radio- en televisiepresentator maakte zijn debuut in 2012 met de film Vicky Donor. De film stond centraal rond een onderwerp dat een taboe is in de Indiase maatschappij. Na deze keuze bleek Ayushmann de aangewezen persoon te zijn voor onconventionele films.

De 36-jarige acteur is iemand met een zeer sterke persoonlijkheid. Hij koos door de jaren heen voor films die opvielen, omdat de onderwerpen zeer moeilijk bespreekbaar waren. Maar met de wijze waarop hij de personages tot leven bracht, maakte dat de onderwerpen op een positieve manier werden belicht. Dit maakte hem een superster voor velen.

Andere namen op de lijst zijn onder meer de Indiase premier Narendra Modi, Sundar Pichai, CEO van van Google, en de in Londen gevestigde arts van Indiase afkomst Ravindra Gupta, die een remedie voor aids vond.

Scroll naar top